Stavropol

5. feb. 2020 - 6. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Stavropol omfatter Park Hotel Stavropol, Hotel "Onegin" og Continent Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Stavropol ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Stavropol

fra kr. 269
fra kr. 357

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 177 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Stavropol er oktober med en gennemsnitspris på kr. 353 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 238 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Stavropol er den forventede gennemsnitstemperatur i januar -1,6°C/29,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 27,7°C/81,9°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -7,0°C/19,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Stavropol er Stavropol (STW) (13,22 km).

Planlæg en rejse til Rusland