Novokuznetsk

14. apr. 2020 - 15. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Novokuznetsk omfatter Royal, Hotel Bardin og Aurooms Hotel Continent baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Novokuznetsk ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Novokuznetsk

fra kr. 395
fra kr. 488

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juli, med et gennemsnit på kr. 195 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Novokuznetsk er januar med en gennemsnitspris på kr. 399 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 221 pr. nat. Dette er 21% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 269 set over de foregående 12 måneder.
I Novokuznetsk er den forventede gennemsnitstemperatur i april 2,8°C/37,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 24,2°C/75,6°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -18,2°C/-0,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Novokuznetsk er Novokuznetsk (NOZ) (17,96 km).

Planlæg en rejse til Rusland

I og omkring Novokuznetsk