São Miguel

18. apr. 2019 - 19. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i São Miguel omfatter Lisbon Alfama S. Pedro Typical, Barracão de Alfama Apartments og Breathing Lisbon Apartments - Alfama baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i São Miguel ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i São Miguel

fra kr. 323
fra kr. 543
fra kr. 607

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 448 pr. nat. Den dyreste måned at bo i São Miguel er august med en gennemsnitspris på kr. 896 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 672 pr. nat. Dette er 4% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 642 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved São Miguel er Cascais Municipal (CAT) (17,9km).Andre lufthavne i nærheden omfatter: Lissabon (23,1km)

Planlæg en rejse til Portugal