Ełk

24. maj 2019 - 25. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ełk omfatter Dom Limba Elk, Apartamenty Promenada og Diamonds / Zanzi w Krainie Alicji baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ełk ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ełk

fra kr. 398
fra kr. 753

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 288 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ełk er august med en gennemsnitspris på kr. 550 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 322 pr. nat. Dette er 6% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 344 set over de foregående 12 måneder.
I Ełk er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 12,5°C/54,5°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 23,9°C/75,0°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -4,8°C/23,4°F.

Planlæg en rejse til Polen