Cajamarca

24. mar. 2019 - 25. mar. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Cajamarca omfatter Wyndham Costa del Sol Cajamarca, Hotel Laguna Seca og San Roque Lodge baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Cajamarca ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Cajamarca

fra kr. 135
fra kr. 305

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 192 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Cajamarca er juli med en gennemsnitspris på kr. 314 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 279 pr. nat. Dette er 4% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 266 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Peru