Pari

24. sep. 2019 - 25. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Pari omfatter Harbour View Apartments, Airport Link Lodge og Mahuru Seaview Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Pari ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Pari

fra kr. 459
fra kr. 632
fra kr. 738

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 885 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Pari er august med en gennemsnitspris på kr. 1.206 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i september sidste år var kr. 1.054 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.036 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Pari er Port Moresby (POM) (8,20 km).

Planlæg en rejse til Papua Ny Guinea