Sandnessjøen

15. apr. 2020 - 16. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Sandnessjøen omfatter Scandic Syv Søstre baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Sandnessjøen ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Sandnessjøen

fra kr. 978

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 717 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Sandnessjøen er marts med en gennemsnitspris på kr. 4.200 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 928 pr. nat. Dette er 26% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.178 set over de foregående 12 måneder.
I Sandnessjøen er den forventede gennemsnitstemperatur i april 4,0°C/39,1°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 14,3°C/57,7°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -0,3°C/31,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Sandnessjøen er Sandnessjøen (SSJ) (10,09 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Mosjøen Kjærstad (37,41 km) Brønnøysund (65,35 km)

Planlæg en rejse til Norge

I og omkring Sandnessjøen