Røros

18. apr. 2019 - 19. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Røros omfatter Tynset Hotel, Tynset Rom & Camping og Ufocamp baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Røros ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Røros

fra kr. 448
fra kr. 543

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 818 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Røros er november med en gennemsnitspris på kr. 1.034 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i april sidste år var kr. 965 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Røros er den forventede gennemsnitstemperatur i april 0,1°C/32,1°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 16,3°C/61,3°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -8,1°C/17,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Røros er Røros (RRS) (1,9km).

Planlæg en rejse til Norge