Ørsta

15. apr. 2020 - 16. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ørsta omfatter Volda Turisthotell baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ørsta ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ørsta

fra kr. 887
fra kr. 1.023

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 755 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ørsta er august med en gennemsnitspris på kr. 1.035 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i april sidste år var kr. 874 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Ørsta er den forventede gennemsnitstemperatur i april 5,6°C/42,0°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 15,5°C/59,9°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på 1,9°C/35,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Ørsta er Ørsta / Volda Hovden (HOV) (2,48 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Ålesund Vigra (40,00 km) Sandane (41,46 km)

Planlæg en rejse til Norge

I og omkring Ørsta