Karamea

24. apr. 2019 - 25. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Karamea omfatter Miners On Sea, Charming Creek Bed And Breakfast og Riverstone Karamea Accommodation baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Karamea ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Karamea

fra kr. 224
fra kr. 397

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 457 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Karamea er december med en gennemsnitspris på kr. 595 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 569 pr. nat. Dette er 3% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 550 set over de foregående 12 måneder.
I Karamea er den forventede gennemsnitstemperatur i april 13,6°C/56,5°F. Den varmeste måned er typisk februar med gennemsnitstemperaturer på 22,2°C/72,0°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 3,5°C/38,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Karamea er Karamea (NZK) (1,33 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Westport (70,44 km) Takaka (72,55 km)

Planlæg en rejse til New Zealand