Gisborne

27. jan. 2020 - 28. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Gisborne omfatter Waikanae Beach TOP 10 Holiday Park, White Heron Motor Lodge og Champers Motor Lodge baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Gisborne ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Gisborne

fra kr. 2.074
fra kr. 2.377

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 614 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Gisborne er april med en gennemsnitspris på kr. 921 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 658 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Gisborne er den forventede gennemsnitstemperatur i januar 19,1°C/66,4°F. Den varmeste måned er typisk januar med gennemsnitstemperaturer på 24,0°C/75,2°F. Den koldeste måned er august med gennemsnitstemperaturer på 5,7°C/42,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Gisborne er Gisborne (GIS) (3,95 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Wairoa (66,41 km)

Planlæg en rejse til New Zealand