Lüderitz

26. sep. 2019 - 27. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Lüderitz omfatter Element Riders Place Backpackers, Villelodge Accommodation og Kairos Cottage B&B baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Lüderitz ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 320 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Lüderitz er september med en gennemsnitspris på kr. 455 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i september sidste år var kr. 464 pr. nat. Dette er 11% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 411 set over de foregående 12 måneder.
I Lüderitz er den forventede gennemsnitstemperatur i september 15,4°C/59,7°F. Den varmeste måned er typisk marts med gennemsnitstemperaturer på 23,8°C/74,8°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 10,2°C/50,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Lüderitz er Luderitz (LUD) (10,02 km).

Planlæg en rejse til Namibia