La Paz

25. okt. 2019 - 26. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i La Paz omfatter Seven Crown La Paz Centro Historico, Hyatt Place La Paz og Hotel Hacienda Bugambilias baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i La Paz ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i La Paz

fra kr. 328
fra kr. 397
fra kr. 708

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 345 pr. nat. Den dyreste måned at bo i La Paz er juli med en gennemsnitspris på kr. 406 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 345 pr. nat. Dette er 8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 375 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved La Paz er La Paz (LAP) (2,41 km).

Planlæg en rejse til Mexico