La Paz

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i La Paz omfatter Hotel Miramar - La Paz, Hotel Lorimar og Costa Baja Resort & Spa baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i La Paz ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i La Paz

fra kr. 458
fra kr. 450
fra kr. 666

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 333 pr. nat. Den dyreste måned at bo i La Paz er maj med en gennemsnitspris på kr. 383 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 333 pr. nat. Dette er 6% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 354 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved La Paz er La Paz (LAP) (2,41 km).

Planlæg en rejse til Mexico