Pereybèré

22. apr. 2019 - 23. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Pereybèré omfatter Coconuts, La Perla Holiday Apartments og Haute Crécerelle baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Pereybèré ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Pereybèré

fra kr. 272
fra kr. 802
fra kr. 1.273

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er september, med et gennemsnit på kr. 492 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Pereybèré er marts med en gennemsnitspris på kr. 854 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i april sidste år var kr. 656 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Pereybèré er den forventede gennemsnitstemperatur i april 25,4°C/77,6°F. Den varmeste måned er typisk januar med gennemsnitstemperaturer på 29,9°C/85,8°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 18,2°C/64,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Pereybèré er Mauritius (MRU) (48,51 km).

Planlæg en rejse til Mauritius