Le Lamentin

27. nov. 2019 - 28. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Le Lamentin omfatter Le Cabotage, Saxunhouse og Chambres d'Hôtes - Chez Joëlle & Alain baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Le Lamentin ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Le Lamentin

fra kr. 362
fra kr. 546
fra kr. 1.131

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 611 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Le Lamentin er januar med en gennemsnitspris på kr. 1.004 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 637 pr. nat. Dette er 23% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 788 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Le Lamentin er Fort De France (FDF) (1,32 km).

Planlæg en rejse til