Bamako

17. feb. 2019 - 18. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bamako omfatter Hotel Tamana, Cuzzy apartment og appartement sam baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bamako ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Hvad siger de rejsende om Bamako?

9,8
Eventyrrejsende
7,5
Backpackere
7,4
Nattelivselskere
Medlemsanmeldelser (7)
Don Poisson
Don PoissonVancouver
06-01-17

Not a lot to see in the capital, but the place you should start a trip to the amazing towns of Djenne, Mopti and Timbuktu.

Tiny Dancer
Tiny DancerPécs
06-11-11

Aude Dabo
Aude DaboLyon
04-07-12

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
19-10-13

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Bamako er december med en gennemsnitlig pris på kr. 663 pr. nat. Den billigste måned er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 476 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar er typisk kr. 578 pr. nat. Dette er kr. -9% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 527 for de seneste 12 måneder.

Planlæg en rejse til Mali