Long Terawan

15. apr. 2020 - 16. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Long Terawan omfatter Mulu D Cave Homestay, Mulu National Park og Marudi Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Long Terawan ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Long Terawan

fra kr. 751

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 135 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Long Terawan er november med en gennemsnitspris på kr. 852 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 194 pr. nat. Dette er 86% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 363 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Long Terawan er Mulu (MZV) (19,32 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Marudi (41,33 km) Long Seridan (48,46 km)

Planlæg en rejse til Malaysia