Kampung Janda Baik

20. apr. 2019 - 21. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kampung Janda Baik omfatter Bukit Tinggi Berjaya Hill Homestay, SELESA HILLHOMES og Mandara Tree Villas baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kampung Janda Baik ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kampung Janda Baik

fra kr. 155
fra kr. 285
fra kr. 268

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 224 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kampung Janda Baik er juli med en gennemsnitspris på kr. 552 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 302 pr. nat. Dette er 28% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 389 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Kampung Janda Baik er Kuala Lumpur Sultan Abdul Aziz Shah (SZB) (40,73 km).Andre lufthavne i nærheden omfatter: Kuala Lumpur International (68,40 km)

Planlæg en rejse til Malaysia