Bario

22. maj 2019 - 23. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bario omfatter Asal Longhouse, The Ngimat Ayu House og Bario Valley Homestay baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bario ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 264 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bario er marts med en gennemsnitspris på kr. 324 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 281 pr. nat. Dette er 6% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 299 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Bario er Bario (BBN) (7,22 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Bakalalan (29,87 km) Long Lellang (49,70 km) Long Seridan (53,99 km) Long Banga (61,29 km)

Planlæg en rejse til Malaysia