Zhanjiang

20. feb. 2019 - 21. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Zhanjiang omfatter 7Days Inn Zhanjiang Xiashan Buxing Jie Chang Da Chang Dian, xbed互联网酒店 og Kaixuan Holiday Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Zhanjiang ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Zhanjiang

fra kr. 189
fra kr. 227
fra kr. 597

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Zhanjiang er november med en gennemsnitlig pris på kr. 455 pr. nat. Den billigste måned er december med en gennemsnitlig pris på kr. 189 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i er typisk pr. nat. Dette er kr. 13% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat i kr. 197 over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Kina