Zhanjiang

1. sep. 2019 - 2. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Zhanjiang omfatter Paco Ya Hotel (Zhanjiang Guomao Guangbai), Ding Sheng Yun Tian Hotel og Bohao Apartment baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Zhanjiang ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Zhanjiang

fra kr. 201
fra kr. 267
fra kr. 756

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 156 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Zhanjiang er juli med en gennemsnitspris på kr. 1.232 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 164 pr. nat. Dette er 100% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 330 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Zhanjiang er Zhanjiang (ZHA) (9,63 km).

Planlæg en rejse til Kina