Tunxi

15. feb. 2019 - 16. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Tunxi omfatter C2C Hotel - Huangshan, Huizhou Wanyun Holiday Hotel og Huangshan Golden Yan'an Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Tunxi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Tunxi

fra kr. 144
fra kr. 305
fra kr. 296

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Tunxi er december med en gennemsnitlig pris på kr. 279 pr. nat. Den billigste måned er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 169 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar er typisk kr. 169 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 169 for de seneste 12 måneder.

Planlæg en rejse til Kina