Shaoyang

17. apr. 2020 - 18. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Shaoyang omfatter Hengrui Hotel, PIN WEI CHI Humanities Hotel og Fuyi Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Shaoyang ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Shaoyang

fra kr. 226

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juli, med et gennemsnit på kr. 170 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Shaoyang er november med en gennemsnitspris på kr. 230 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 213 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 210 set over de foregående 12 måneder.
I Shaoyang er den forventede gennemsnitstemperatur i april 17,8°C/64,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 32,7°C/90,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 2,4°C/36,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Shaoyang er Wugang (WGN) (21,40 km).

Planlæg en rejse til Kina