Mudanjiang

30. jan. 2020 - 31. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Mudanjiang omfatter Baifeite Theme Hotel, Thankyou Inn Mudanjiang Xisantiao Road og Milan Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Mudanjiang ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Mudanjiang

fra kr. 146
fra kr. 306

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 106 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Mudanjiang er december med en gennemsnitspris på kr. 408 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 133 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Mudanjiang er den forventede gennemsnitstemperatur i januar -15,5°C/4,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 26,9°C/80,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -20,7°C/-5,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Mudanjiang er Mudanjiang (MDG) (4,39 km).

Planlæg en rejse til Kina