Longyan

24. okt. 2019 - 25. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Longyan omfatter Rongshuntang Boutique Hotel, Wonderful Dayang Hotel og Tixun Business Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Longyan ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Longyan

fra kr. 91
fra kr. 125
fra kr. 221

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 164 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Longyan er august med en gennemsnitspris på kr. 208 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 173 pr. nat. Dette er 8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 188 set over de foregående 12 måneder.
I Longyan er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 20,5°C/68,9°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 33,0°C/91,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 4,1°C/39,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Longyan er Longyan (LCX) (70,30 km).

Planlæg en rejse til Kina