Longyan

26. jun. 2019 - 27. jun. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Longyan omfatter Jinjiang Inn Longyan Zhongshan Road Pedestrian Street, Yunshuiyao Brigdehead Inn og Longyan Xinde Inn baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Longyan ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Longyan

fra kr. 88
fra kr. 121
fra kr. 213

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er september, med et gennemsnit på kr. 150 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Longyan er maj med en gennemsnitspris på kr. 200 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juni sidste år var kr. 167 pr. nat. Dette er 2% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 172 set over de foregående 12 måneder.
I Longyan er den forventede gennemsnitstemperatur i juni 25,9°C/78,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 33,0°C/91,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 4,1°C/39,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Longyan er Longyan (LCX) (70,30 km).

Planlæg en rejse til Kina