Enshi

17. apr. 2020 - 18. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Enshi omfatter Enshi Xinyuan Hotel, Enshi Dynasty Hotel og Xi'erdun Business Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Enshi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Enshi

fra kr. 221
fra kr. 306
fra kr. 485

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 119 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Enshi er juli med en gennemsnitspris på kr. 553 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 213 pr. nat. Dette er 9% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 234 set over de foregående 12 måneder.
I Enshi er den forventede gennemsnitstemperatur i april 15,4°C/59,6°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 29,5°C/85,1°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 2,1°C/35,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Enshi er Enshi (ENH) (16,52 km).

Planlæg en rejse til Kina