Dandong

24. feb. 2019 - 25. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Dandong omfatter Ya Lu Riverside Apartment, RIverside Apartemnt og RuiQiHotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Dandong ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 275 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Dandong er januar med en gennemsnitspris på kr. 335 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 249 pr. nat. Dette er 22% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 305 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Kina