Anshan

27. jan. 2020 - 28. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Anshan omfatter Tianfeng Fashion Inn, Shengli Hotel og Whole New Boutique Health Apartment baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Anshan ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Anshan

fra kr. 237
fra kr. 180
fra kr. 294

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 149 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Anshan er oktober med en gennemsnitspris på kr. 403 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 184 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Anshan er den forventede gennemsnitstemperatur i januar -11,3°C/11,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 29,0°C/84,2°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -17,7°C/0,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Anshan er Anshan (AOG) (7,23 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Shenyang (71,71 km)

Planlæg en rejse til Kina