Aqtaū

20. apr. 2019 - 21. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Aqtaū omfatter Apartment in 7 mikrorayon, TRILLIONER Apartment 421 og TRILLIONER Apartment 42 baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Aqtaū ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Aqtaū

fra kr. 134
fra kr. 363

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 242 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Aqtaū er august med en gennemsnitspris på kr. 337 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 293 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 288 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Aqtaū er Aktau (SCO) (25,40 km).

Planlæg en rejse til Kasakhstan