Shibukawa

28. nov. 2019 - 29. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Shibukawa omfatter ホテル冨久住, 伊香保温泉 旅館 榮泉閣 og 明野屋 上州牛しゃぶしゃぶ平左衛門 baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Shibukawa ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Shibukawa

fra kr. 750

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 619 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Shibukawa er august med en gennemsnitspris på kr. 1.438 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 1.220 pr. nat. Dette er 28% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 872 set over de foregående 12 måneder.
I Shibukawa er den forventede gennemsnitstemperatur i november 9,5°C/49,0°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 30,6°C/87,1°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -4,5°C/23,9°F.

Planlæg en rejse til Japan