Odate Noshiro

17. jun. 2019 - 18. jun. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Odate Noshiro omfatter ハチのお宿 ぬまだてハイツ, 大湯温泉 旅の宿 元の湯 og 大葛温泉 比内ベニヤマ荘 baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Odate Noshiro ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Odate Noshiro

fra kr. 704
fra kr. 1.675

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 385 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Odate Noshiro er januar med en gennemsnitspris på kr. 720 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juni sidste år var kr. 519 pr. nat. Dette er 2% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 532 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Odate Noshiro er Odate Noshiro (ONJ) (18,47 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Aomori (52,63 km)

Planlæg en rejse til Japan