Miyakojima

23. maj 2019 - 24. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Miyakojima omfatter Wellness Villa Brisa, Hotel Sea Breeze Casual og Miyako Central Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Miyakojima ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Miyakojima

fra kr. 870
fra kr. 3.563

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 636 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Miyakojima er august med en gennemsnitspris på kr. 1.459 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 721 pr. nat. Dette er 13% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 818 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Miyakojima er Shimojishima (SHI) (8,76 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Miyako Jima (21,62 km) Taramajima (50,18 km)

Planlæg en rejse til Japan