Minamitsuru District

29. nov. 2019 - 30. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Minamitsuru District omfatter Yamagisi Ryokan, Fuji Premium Resort og Sun Plaza Hotel Fuji Lake Yamanaka baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Minamitsuru District ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Minamitsuru District

fra kr. 511
fra kr. 677
fra kr. 1.345

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juli, med et gennemsnit på kr. 734 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Minamitsuru District er juni med en gennemsnitspris på kr. 2.096 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 856 pr. nat. Dette er 27% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.088 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Japan