Ishii

29. nov. 2019 - 30. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ishii omfatter フリーデイズイン湊町, ビジネスホテル レインボー og ホテルJalシティ宮崎 baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ishii ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 556 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ishii er september med en gennemsnitspris på kr. 1.199 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 600 pr. nat. Dette er 27% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 768 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Ishii er Matsuyama (MYJ) (6,49 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Iwakuni (62,54 km) Hiroshima International (70,06 km)

Planlæg en rejse til Japan