Hachimantai

27. nov. 2019 - 28. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Hachimantai omfatter Appi Kogen Kamui no Mori Youth Hostel, Lodge Tandem og Hachimantai Onsenkyo Pension Moose baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Hachimantai ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Hachimantai

fra kr. 1.406

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er september, med et gennemsnit på kr. 524 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Hachimantai er december med en gennemsnitspris på kr. 926 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 803 pr. nat. Dette er 3% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 775 set over de foregående 12 måneder.
I Hachimantai er den forventede gennemsnitstemperatur i november 6,1°C/42,9°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 28,1°C/82,6°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -6,0°C/21,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Hachimantai er Hanamaki (HNA) (55,45 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Odate Noshiro (67,89 km)

Planlæg en rejse til Japan