Sëlva

28. nov. 2019 - 29. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Sëlva omfatter Residence Cesa Rives, Garni Schenk og Garni La Tambra baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Sëlva ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Sëlva

fra kr. 5.696

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 854 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Sëlva er februar med en gennemsnitspris på kr. 2.423 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 1.395 pr. nat. Dette er 3% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.341 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Italien