Urtijëi

19. nov. 2019 - 20. nov. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Urtijëi omfatter Residence Magdalena, Hotel Garni Snaltnerhof og Hotel Garni Villa Park baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Urtijëi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Urtijëi

fra kr. 1.204
fra kr. 1.993
fra kr. 3.358

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 1.029 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Urtijëi er februar med en gennemsnitspris på kr. 2.826 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 1.413 pr. nat. Dette er 10% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.565 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Italien