Yehud-Monosson

23. okt. 2019 - 24. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Yehud-Monosson omfatter Swimming Pool - Ben Gurion Airport, Home of Love Near Tel Aviv og Savyon Stylish Apartment Brilliant Location baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Yehud-Monosson ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Yehud-Monosson

fra kr. 1.684

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 921 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Yehud-Monosson er oktober med en gennemsnitspris på kr. 2.012 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 878 pr. nat. Dette er 39% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.225 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Yehud-Monosson er Ben Gurion Intl (TLV) (1,92 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Tel Aviv-Yafo Sde Dov (13,08 km)

Planlæg en rejse til Israel