Yehud-Monosson

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Yehud-Monosson omfatter Great Studio, Near the Airport og Home of Love Near Tel Aviv baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Yehud-Monosson ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Yehud-Monosson

fra kr. 1.639

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er september, med et gennemsnit på kr. 747 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Yehud-Monosson er oktober med en gennemsnitspris på kr. 1.959 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 855 pr. nat. Dette er 29% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.110 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Yehud-Monosson er Ben Gurion Intl (TLV) (1,92 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Tel Aviv-Yafo Sde Dov (13,08 km)

Planlæg en rejse til Israel