Sha`ar HaGolan

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Sha`ar HaGolan omfatter Zimmer Bechor, Makomtov Baemtza og Jordan Valley one Room Apartment baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Sha`ar HaGolan ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Sha`ar HaGolan

fra kr. 618
fra kr. 569
fra kr. 905

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juli, med et gennemsnit på kr. 872 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Sha`ar HaGolan er september med en gennemsnitspris på kr. 1.129 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 872 pr. nat. Dette er 8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 943 set over de foregående 12 måneder.
I Sha`ar HaGolan er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 27,4°C/81,3°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,4°C/88,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 9,2°C/48,6°F.
Den nærmeste lufthavn ved Sha`ar HaGolan er Haifa (HFA) (54,43 km).

Planlæg en rejse til Israel