Bildudalur

12. apr. 2020 - 13. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bildudalur omfatter Aðalstræti 87, Road 62 Hagi 2 og Sigtún 4 baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bildudalur ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 661 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bildudalur er august med en gennemsnitspris på kr. 966 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 890 pr. nat. Dette er 6% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 835 set over de foregående 12 måneder.
I Bildudalur er den forventede gennemsnitstemperatur i april -0,2°C/31,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 10,1°C/50,2°F. Den koldeste måned er marts med gennemsnitstemperaturer på -4,4°C/24,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Bildudalur er Bildudalur (BIU) (24,02 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Isafjordur (46,61 km)

Planlæg en rejse til Island