Bildudalur

27. jan. 2020 - 28. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bildudalur omfatter Road 62 Hagi 2, Sigtún 4 og Lovely Home in Patreksfjorður baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bildudalur ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bildudalur

fra kr. 662

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 842 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bildudalur er august med en gennemsnitspris på kr. 1.000 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 921 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Bildudalur er den forventede gennemsnitstemperatur i januar -1,4°C/29,5°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 10,1°C/50,2°F. Den koldeste måned er marts med gennemsnitstemperaturer på -4,4°C/24,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Bildudalur er Bildudalur (BIU) (24,02 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Isafjordur (46,61 km)

Planlæg en rejse til Island