Langgur

29. jul. 2019 - 30. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Langgur omfatter Romeo Cottage, Charitas Cottage og Fajar Cottage Ngurbloat baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Langgur ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Langgur

fra kr. 1.884

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 125 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Langgur er juni med en gennemsnitspris på kr. 266 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 150 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 153 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Langgur er Dumatubin - Langgur (LUV) (1,91 km).

Planlæg en rejse til Indonesien