Denpasar

3. jul. 2019 - 4. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Denpasar omfatter Puri Hiromi Boutique Residence, Katala Villas og Mercure Resort Sanur baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Denpasar ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Denpasar

fra kr. 204
fra kr. 759
fra kr. 1.389

Hvad siger de rejsende om Denpasar?

9,8
Eventyrrejsende
8,9
Udendørs-entusiast
8,3
Backpackere
8,1
Madelskere
8,1
Wellness
Medlemsanmeldelser (123)
Elena Divinets
Elena Divinets
30-05-19

En masse naturlige objekter! Vi havde lidt 7 dage at besøge øen, absolut værd at tage mindst 14! Et fantastisk sted, der ikke kan sammenlignes med andre i verden i energi og skønhed!

Deb Haugen
Deb Haugen
15-05-19

Bali er eksotisk og smuk. Folk er venlige og fantastiske, åndelige og så varme og indbydende. Jeg er en tour escort fra Hawaii og tage grupper der. Det er langt fra USA, men så værd at tage tid for at komme derhen. Priserne er vidunderlige, og maden er usædvanlig. Bare gå!

Elena Burnat
Elena Burnat
12-06-19

Отель обязательно выбирайте на Нуса Дуа: чистейшее море, белый песок, недорогая еда в деревне, кругом чисто и аккуратно. Стоит посетить аквапарк, съездить на экскурсию на озеро Братан, посмотреть на вулканы, а также встретить закат в деревне Джимбаран (там ещё и оооочееень вкусно и недорого кормят морепродуктами), посетите район Кута (там сёрфинг, ночная жизнь и море магазинов), но отель выбирать я там не рекомендую-слишком шумно ночью и многолюдно (хотя кому, что нравится)

Jack Chittenden
Jack Chittenden
13-05-19

I lived there for 2 months and loved Bali. ubud is the best place in Bali to chill out.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 234 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Denpasar er maj med en gennemsnitspris på kr. 400 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juni sidste år var kr. 267 pr. nat. Dette er 11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 299 set over de foregående 12 måneder.
I Denpasar er den forventede gennemsnitstemperatur i juni 27,1°C/80,7°F. Den varmeste måned er typisk november med gennemsnitstemperaturer på 31,5°C/88,7°F. Den koldeste måned er august med gennemsnitstemperaturer på 23,3°C/73,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Denpasar er Denpasar (Bali) (DPS) (12,03 km).

Planlæg en rejse til Indonesien