Denpasar

31. okt. 2019 - 1. nov. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Denpasar omfatter B Hotel Bali & Spa, Grand Palace Hotel Sanur - Bali og Harris Hotel & Residences Sunset Road baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Denpasar ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Denpasar

fra kr. 225
fra kr. 680
fra kr. 1.511

Hvad siger de rejsende om Denpasar?

9,8
Eventyrrejsende
9,6
Udendørs-entusiast
9,2
Madelskere
8,6
Backpackere
8,3
Grønne rejsende
Medlemsanmeldelser (237)
Elena Divinets
Elena Divinets
30-05-19

En masse naturlige objekter! Vi havde lidt 7 dage at besøge øen, absolut værd at tage mindst 14! Et fantastisk sted, der ikke kan sammenlignes med andre i verden i energi og skønhed!

Deb Haugen
Deb Haugen
15-05-19

Bali er eksotisk og smuk. Folk er venlige og fantastiske, åndelige og så varme og indbydende. Jeg er en tour escort fra Hawaii og tage grupper der. Det er langt fra USA, men så værd at tage tid for at komme derhen. Priserne er vidunderlige, og maden er usædvanlig. Bare gå!

Si Wei
Si Wei
24-09-19

There's something for everyone, from the budget backpacker to luxuriant families.

V Chedi
V Chedi
02-09-19

Bali is tot nu toe mijn beste en meest aantrekkelijke vakantiebestemming. Het enigste is dat ik een vlucht heb van 16,5 uur anders was ik vaker geweest. Het land, cultuur, landschap, toerisme en de mensen is allemaal geweldig om mee te maken. Je kan het allemaal heel goedkoop maken en ook heel duur, je kan prima backpacken(budget) en ook de adembenemende hotels boeken(€$£). Verder kan je zelfstandig erop uit met je scooter en Google Maps maar je kan ook een privé chauffeur krijgen die je overal naar toe neemt. Bali is en blijft Amazing !!!!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 277 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Denpasar er juli med en gennemsnitspris på kr. 494 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 277 pr. nat. Dette er 27% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 353 set over de foregående 12 måneder.
I Denpasar er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 27,7°C/81,9°F. Den varmeste måned er typisk november med gennemsnitstemperaturer på 31,5°C/88,7°F. Den koldeste måned er august med gennemsnitstemperaturer på 23,3°C/73,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Denpasar er Denpasar (Bali) (DPS) (12,03 km).

Planlæg en rejse til Indonesien