Jember

30. okt. 2019 - 31. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Jember omfatter Casablanca Homestay Syariah, Airy Kaliwates Gajah Mada 233 Jember og Flamboyan Pondok Wisata & Cafe baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Jember ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Jember

fra kr. 191
fra kr. 238

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 130 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Jember er juni med en gennemsnitspris på kr. 165 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 139 pr. nat. Dette er 10% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 154 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Jember er Noto Hadinegoro (JBB) (7,49 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Blimbingsari (72,58 km)

Planlæg en rejse til Indonesien