Jimbaran

30. okt. 2019 - 31. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Jimbaran omfatter Dream @ Jimbaran, Ramantika Bali House og 3 Princess Boutique Hotel & Spa baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Jimbaran ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Jimbaran

fra kr. 169
fra kr. 702
fra kr. 1.781

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 806 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Jimbaran er december med en gennemsnitspris på kr. 1.075 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 537 pr. nat. Dette er 67% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 900 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Jimbaran er Denpasar (Bali) (DPS) (4,67 km).

Planlæg en rejse til Indonesien