Jakarta Pusat

29. nov. 2019 - 30. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Jakarta Pusat omfatter Hotel Borobudur Jakarta, Ashley Jakarta Wahid Hasyim og Novotel Jakarta Mangga Dua Square baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Jakarta Pusat ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Jakarta Pusat

fra kr. 204
fra kr. 365
fra kr. 652

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 200 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Jakarta Pusat er september med en gennemsnitspris på kr. 582 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 365 pr. nat. Dette er 5% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 346 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Jakarta Pusat er Halim Perdana Kusuma Jakarta (HLP) (10,03 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Soekarno-Hatta Jakarta (23,74 km)

Planlæg en rejse til Indonesien