Ciwidey

30. okt. 2019 - 31. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ciwidey omfatter The Ardjuna Boutique Hotel & Spa, Airy Cicendo Otten 6 Bandung og Vila Air Natural Resort Lembang baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ciwidey ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ciwidey

fra kr. 173
fra kr. 308

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 139 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ciwidey er december med en gennemsnitspris på kr. 312 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 173 pr. nat. Dette er 7% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 186 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Ciwidey er Bandung (BDO) (26,22 km).

Planlæg en rejse til Indonesien