Rajkot

22. dec. 2019 - 23. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Rajkot omfatter Hotel Jayson, Hotel Krishna Park og Silver Sand Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Rajkot ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Rajkot

fra kr. 291
fra kr. 367

Hvad siger de rejsende om Rajkot?

9,8
Familierejsende
Medlemsanmeldelser (8)
Darshan Bhatt
Darshan BhattAhmedabad
13-06-13

Rajkot being my hometown, I just love it. Place where Mahatma Gandhi studied and practiced law.

Hemang Desai
Hemang DesaiKhartoum
08-07-14

Rajkot, they say is called Mumbai without traffic. Come and See for yourself and enjoy what people of Saurashtra enjoy the most i.e., Food, Food and More Delicious Food. A city developing very beautifully and very rapidly.

Kara Krishna
Kara KrishnaLondon
06-01-17

very busy and industrius city,where any machenical parts are made from orgenal. Orgenal capital of gujarat

Sajid Nursumar
Sajid Nursumar
28-04-19

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 260 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Rajkot er april med en gennemsnitspris på kr. 412 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 206 pr. nat. Dette er 52% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 315 set over de foregående 12 måneder.
I Rajkot er den forventede gennemsnitstemperatur i december 22,4°C/72,3°F. Den varmeste måned er typisk maj med gennemsnitstemperaturer på 40,4°C/104,7°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 12,9°C/55,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Rajkot er Rajkot (RAJ) (2,20 km).

Planlæg en rejse til Indien