Bhavnagar

21. okt. 2019 - 22. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bhavnagar omfatter Narayani Heritage, Hotel Virgo Prism og G9 Hotels, Bhavnagar baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bhavnagar ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bhavnagar

fra kr. 175
fra kr. 342

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 171 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bhavnagar er februar med en gennemsnitspris på kr. 256 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 205 pr. nat. Dette er 2% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 201 set over de foregående 12 måneder.
I Bhavnagar er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 29,0°C/84,2°F. Den varmeste måned er typisk april med gennemsnitstemperaturer på 36,5°C/97,7°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 15,2°C/59,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Bhavnagar er Bhavnagar (BHU) (3,52 km).

Planlæg en rejse til Indien