Lelystad

19. nov. 2019 - 20. nov. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Lelystad omfatter Holiday Home Cub4.11, Hotel Flevo og Holiday Home DroomPark Bad Hoophuizen.11 baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Lelystad ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Lelystad

fra kr. 977

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 576 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Lelystad er april med en gennemsnitspris på kr. 1.108 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 654 pr. nat. Dette er 15% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 757 set over de foregående 12 måneder.
I Lelystad er den forventede gennemsnitstemperatur i november 6,2°C/43,1°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 21,4°C/70,5°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på 1,0°C/33,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Lelystad er Amsterdam Schiphol (AMS) (53,12 km).

Planlæg en rejse til Holland