Port-au-Prince

19. feb. 2019 - 20. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Port-au-Prince omfatter VILLA THEODORE, Brunys Room og Mon Refuge baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Port-au-Prince ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Port-au-Prince

fra kr. 554
fra kr. 921
fra kr. 742

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Port-au-Prince er december med en gennemsnitlig pris på kr. 495 pr. nat. Den billigste måned er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 469 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar er typisk kr. 486 pr. nat. Dette er kr. -1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 477 for de seneste 12 måneder.

Planlæg en rejse til Haiti