Thessaloniki

29. feb. 2020 - 1. mar. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Thessaloniki omfatter Egnatia Palace Hotel, Anatolia Hotel og Metropolitan baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Thessaloniki ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Thessaloniki

fra kr. 571
fra kr. 736
fra kr. 1.102

Hvad siger de rejsende om Thessaloniki?

9,8
Historieelskere
9,3
Nattelivselskere
8,9
Madelskere
7,9
Familierejsende
7,3
Udendørs-entusiast
Medlemsanmeldelser (131)
Faruk Petonjic
Faruk Petonjic
27-06-19

En meget smuk og mangfoldig by! Historie, kultur, natteliv og bare god mad

Veruska Anconitano
Veruska AnconitanoDublin
20-09-18

For at tilføje en ekstra destination til ud- eller hjemturen kan du beslutte at stoppe i Thessaloniki, stoppe natten over og derefter køre til Skiatos. Thessaloniki er en by med en ambivalent sjæl, lidt græsk og lidt tyrkisk, og det er en fantastisk måde at fordybe sig i den lokale kultur eller hilse på den med nostalgi.

Dimitrios A
Dimitrios AThessaloniki
06-11-17

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland og det vigtigste centrum af dens nordlige del. Det er bygget nær havet i hjertet af Thermaikos-bugten og er en moderne metropol, der bærer præg af dens stormfulde historie og dens kosmopolitiske karakter. Thessaloniki er en by med charme og mange skønheder. Museer, arkæologiske steder, fremragende mad, natteliv er nogle af de ting, det har at byde på. Find ud af mere på: www.visitgreece.gr/en/main_cities/thessaloniki

Puck
PuckHaag
03-12-16

Thessaloniki er en fantastisk by til en bytur. Bliv i centrum, der er så meget at gøre og se!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 500 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Thessaloniki er august med en gennemsnitspris på kr. 571 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i februar sidste år var kr. 544 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Thessaloniki er den forventede gennemsnitstemperatur i februar 6,4°C/43,5°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 33,4°C/92,1°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 0,1°C/32,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Thessaloniki er Thessaloniki (SKG) (13,38 km).

Planlæg en rejse til Grækenland